BUSINESS SOLUTIONS,

beautifully engineered and delivered.

Bedrijfsoplossingen op of naast uw huidige (SAP) systemen.

Wij ontwikkelen bedrijfsoplossingen die reeds bestaande (SAP) systemen intelligent combineren met onderscheidende Mendix applicaties. 

Sinds 2017 is MxBlue onderdeel van de SAP dienstverlener SUPERP. Onze ruime ervaring met het low code platform Mendix combineren we via SUPERP met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van SAP.

Door Mendix en SAP intelligent met elkaar te combineren kan MxBlue klantoplossingen maken die voldoen aan de specifieke wensen van de klant waarbij de integriteit van bestaande (SAP) systemen wordt gewaarborgd. 

Ik wil meer weten over de werkwijze van MxBlue! >>

mxblue3
process icon

Onze partners

Als MxBlue werken we altijd zij-aan-zij met onze klanten, daarom spreken we liever van partnerschap in plaats van een klantrelatie. Maar ook in onze zoektocht naar nieuwe ideeën en in ons streven om succesvolle uitvoering ervan te bevorderen, kijken we altijd verder dan de grenzen van ons eigen bedrijf. We zoeken strategische partners met een breed scala aan doelgroepen. Intensieve samenwerkingen met partners in de gehele keten bieden uiteindelijk ook vaak toegevoegde waarde voor onze klanten. Daar zijn we elke dag weer naar op zoek met elkaar.

MxBlue streeft ernaar om verschillende soorten strategische partners te selecteren, waarbij partners ons innovatieve bedrijf verder blijven uitdagen. Door deze strategische partnerschappen ontwikkelen we juist extra groeipotentieel voor onszelf en daardoor voor onze klanten.

Onze klanten

tommy
ck
TETRA PACK
enexis
ncab
NS
tvm

Benieuwd naar de mogelijkheden, of weet je al precies wat je wil?