Mendix Platform Services

Haal het meeste uit Mendix

Digitaal tijdperk

Het is voor onze klanten van essentieel belang om in te spelen op de mogelijkheden die het huidige digitale tijdperk biedt of door hun klanten gevraagd worden. Efficiëntere processen, betere klant ervaring, nieuwe diensten en producten, vrijwel alle nieuwe business initiatieven hebben een digitale component. Het Mendix platform is een uitstekend fundament om succesvol te worden en blijven in dit snel veranderende digitale tijdperk.

Mendix platform services

Er zit een groot verschil tussen het implementeren van 1 oplossing op basis van het Mendix platform en het succesvol voeren van een Mendix Platform Strategie voor een breed scala aan oplossingen en toepassingen. MxBlue heeft meerdere bedrijven zoals Enexis, TVM en Tommy Hilfiger geholpen bij het opstellen en uitvoeren van hun eigen Mendix Platform Strategie.

platform services
process icon

Portfolio

Door onze kennis en ervaring zijn wij uitstekend in staat om voor de juiste projecten binnen uw organisatie hun gewenste en noodzakelijke change portfolio te identificeren. Dit is doorgaans een combinatie van projecten die op korte termijn waarde toevoegen (de Quick Wins) en meer strategische, high impact projecten die structureel en langdurig waarde toevoegen aan de organisatie.

People

Wij geloven in kleine multidisciplinaire teams die zelfstandig in staat zijn om projecten tot een succes te maken. Luisteren, nadenken en doen. Onze gepassioneerde mensen zijn getraind in het leveren van succesvolle oplossingen in een dynamische realiteit.  We nemen de klant mee in het ontwikkeltraject en kunnen medewerkers binnen het project opleiden tot volwaardige Mendix consultants die zelfstandig het beheer en doorontwikkeling van Mendix applicaties voor hun rekening kunnen nemen.

Process

Samen met onze klanten richten we de processen in om snel en iteratief business waarde te creëren. Door onze bewezen en gestructureerde aanpak kunnen we zowel snelheid als kwaliteit waarborgen. Voor sommige organisaties is het agile werken nieuw maar na de eerste ervaringen wordt dit al snel verder geadopteerd.

Platform

MxBlue heeft jarenlange ervaring met het succesvol integreren van het Mendix platform bij haar klanten en hun specifieke IT landschap. We helpen ook bij het inrichten van CI/CD pipelines op uw infrastructuur. Creëren generieke herbruikbare componenten en zorgen ervoor dat de verschillende Mendix teams zich echt kunnen richten op het creëren van business waarde.

mendix platform services
Quick wins vs. High impact
Een combinatie de Quick Wins en meer strategische, high impact projecten.
Kleine multidisciplinaire teams
Luisteren, nadenken en doen. Onze teams zijn zelfstandig in staat om projecten tot een succes te maken.
Snelheid en Kwaliteit
Door onze bewezen en gestructureerde aanpak kunnen we zowel snelheid als kwaliteit waarborgen.
mendix typical scale
tommy
ck
TETRA PACK
enexis
ncab
NS
tvm

Benieuwd naar de mogelijkheden, of weet je al precies wat je wil?