PVH implementeert nieuwe Mendix applicatie

We feliciteren PVH Corp. en projectteam met de succesvolle lancering van de nieuwste Mendix applicatie “Customer Assignment”!

PVH Corp. bekend van merken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein, gebruikt Mendix voor processen die niet in het standaard SAP ERP-systeem passen.

Customer Assignment is een proces om B2B klanten te groeperen op basis van verschillende kenmerken waarvoor het individuele verkoopteam of de verkoper verantwoordelijk is. Deze groepering is noodzakelijke input voor veel verkoopprocessen binnen PVH; zoals het plaatsen en beoordelen van bestellingen, budgettering, planning, rapportage, het maken van digitale presentaties.

De Customer Assignment Mendix applicatie automatiseert op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier de toewijzing van verkoopmedewerkers aan klanten. Klantinformatie wordt vanuit SAP FMS ontvangen en verwerkt in de Mendix applicatie en vervolgens beschikbaar gesteld aan diverse verkoopapplicaties.

Onze Mendix applicatie heeft een complex proces vereenvoudigd en ingewikkelde werkzaamheden geautomatiseerd, waardoor het werk wereldwijd bij PVH niet alleen makkelijker wordt, maar ook leuker.

Deze spiksplinternieuwe applicatie is inmiddels internationaal geïmplementeerd!