Over MxBlue

Liever hebben we het over jou. En over Mendix. En over hoe we jouw digitale transformatie een boost gaan geven. Daarom vertellen we hier wie we zijn en waar we voor staan. Kunnen we het meteen over jou hebben als we elkaar spreken.

Kleine lettertjes en dikke contracten

Bij MxBlue werken we samen met onze klanten – en met heel veel plezier – aan het uitdenken, ontwerpen en implementeren van Mendix-oplossingen die organisaties echt vooruit helpen. Elke dag doen we ons stinkende best om onszelf te verbeteren. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. We zijn transparant, gecommitteerd en geloven niet in kleine lettertjes. Of dikke contracten. Wel geloven we in wederzijds respect. In vertrouwen. In een open houding en een can-do-mentaliteit. De onmisbare ingrediënten voor een goede sfeer en optimaal resultaat.

Grip houden én vooruit bewegen

Nog even over jou. Als IT-verantwoordelijke moet je grip houden. Grip op je bestaande systemen en op de vragen vanuit je organisatie. Grip op kosten, budget en planning. Grip op veiligheid, op beschikbaarheid en het effectief inzetten van het schaarse IT-talent dat je tot je beschikking hebt. Tegelijkertijd moet jouw organisatie innoveren om de concurrentie voor te blijven. We hoeven jou niet te vertellen dat de kwaliteit en het gebruiksgemak van de IT-oplossingen daarin een cruciale rol spelen. Onze complete manier van doen en denken is erop gericht om jou te helpen grip te houden én vooruit te bewegen.

Digitale ambities binnen handbereik

Door het meest geavanceerde low-codeplatform ter wereld te combineren met een bewezen projectaanpak en een volwassen set aan best practices maken we innovatie hanteerbaar, voorspelbaar en schaalbaar. Onze makers zijn zowel in Mendix als SAP getraind en onderdeel van de SAP-dienstverlener SUPERP. Hierdoor beschikken we over de kennis en infrastructuur die je nodig hebt voor het ontwikkelen van onderscheidende oplossingen. Met SAP als fundament en de flexibiliteit van Mendix brengen we jouw digitale ambities binnen handbereik.

Oog voor de kansen, zicht op het proces

Bij MxBlue denken we in mogelijkheden, in kansen. Je herkent ons aan een open blik. Aan nieuwsgierigheid, creativiteit en daadkracht. Aan een efficiënte werkwijze waarbij we samen met jouw mensen optrekken. Aan een professionele kijk op IT-landschappen. En aan het vermogen om steeds het overzicht te bewaren. Het zijn de bouwblokken waarmee we complexe vraagstukken vertalen naar toekomstbestendige digitale bedrijfsprocessen die een perfecte fit hebben met jouw organisatie. Dat, en natuurlijk de haast eindeloze mogelijkheden van Mendix.