Mendix & SAP expert services

‘Mag het een onsje meer zijn?’ Onze consultants vragen altijd of het een onsje ingewikkelder mag. Want niets laat zo goed de kracht zien van een low-code Mendix-applicatie als een complexe informatiestructuur die verrassend intuïtief aanvoelt.

Glimlach

Schotel onze consultants een ingewikkeld businessvraagstuk voor en er verschijnt een glimlach. Samen onderzoeken we wat voor aanvulling op SAP je precies nodig hebt. Hebben we de oplossing helder? Maar dan ook echt kristalhelder? Dan gaan we bouwen. In een aantal sprints leveren we een Mendix-app op die naadloos aansluit op jouw SAP-systeem en waar jouw medewerkers met plezier mee werken. Onze consultant houdt ondertussen de vinger aan de pols. Tijdens de implementatie, maar ook daarna. Zodat jullie een vliegende start hebben met je fonkelnieuwe applicatie.

Hard én zacht

Waar je een consultant van MxBlue aan herkent? Ja, kennis van SAP, Mendix en de interface daartussen. Uiteraard, maar er is meer. Onze consultants hebben de drive om zich te blijven ontwikkelen. Dankzij onze jarenlange ervaring met IT-consultancy weten we wat de harde en zachte competenties zijn die zorgen voor geslaagde projecten. En we hebben een hoogwaardig opleidingstraject en een buddyprogramma voor nieuwe consultants. Oftewel: met de skills zit het wel goed.

Onvervalste makersmentaliteit

Maar… skills alleen zijn niet voldoende. Wat je nodig hebt is een cultuur waarin werkplezier, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. That’s us! We hebben onze technische infrastructuur ingericht voor experimenteren en leren. Efficiënte kennisdeling en best practices voorkomen dat we telkens het wiel opnieuw uitvinden. Combineer dat allemaal met onze onvervalste makersmentaliteit en je kunt erop vertrouwen dat we ook bij jouw projecten het verschil maken.

Mag het een onsje ingewikkelder?