Werken bij MxBlue

Wij geloven dat de combinatie van talent, creativiteit en plezier tot het beste resultaat leidt. Ben jij creatief en heb je het talent om complexe vraagstukken op te lossen? Dan zorgen wij voor het plezier.

Ontwikkel je talent bij MxBlue

Bij MxBlue ontwikkel je jouw IT-talent verder met collega’s die daar ook plezier in hebben. Of dat nu is als Mendix-consultant, UX-designer, developer of tester. Heb je nog weinig ervaring in de IT of met Mendix? Dan leiden wij je op. Talent en vaardigheid zijn belangrijk, maar nieuwsgierigheid is dat net zo goed. Bij MxBlue denken we in mogelijkheden, in kansen. Als jij het in je hebt om samen met ons de beste oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten, bieden we jou die kans maar wat graag.

Hecht team van behulpzame collega’s

Over het algemeen verdeel je je tijd tussen je thuiswerkplek en ons kantoor in De Meern (gemeente Utrecht) of de klantlocatie waar je met een project bezig bent. Of je nu op kantoor werkt, op locatie of vanuit huis, er staat altijd een heel team achter je. Een hechte club van behulpzame collega’s die bijspringen met kennis, kunde en code. Daarnaast organiseren we geregeld trainingen en leuke events zodat we elkaar ook voldoende AFK spreken.

Onze vacatures

MxTraineeship: Mendix Young Professionals

Onze meest ervaren consultants hebben speciaal voor jou een traineeship opgezet dat je in 7 maanden opleidt tot Mendix-ontwikkelaar. We zorgen dat je het Mendix-platform leert kennen, inclusief de theorie achter de knoppen. Zo kan je zo snel mogelijk aan de slag bij een van onze projecten. Als Mendix-ontwikkelaar ben je verzekerd van een succesvolle carrière. Want geloof ons maar, low-code heeft de toekomst. En Mendix is de onbetwiste koploper.

Na het programma wacht een contract voor onbepaalde tijd.

Klik hier voor details over het MxTraineeship

Benieuwd of het MxTraineeship iets voor jou is? Neem geheel vrijblijvend contact op met Thijs Cornet via 06 58 86 54 18 of t.cornet@superp.nl. Hij vertelt je graag alles over het YP-programma!

Gezocht: ervaren Mendix-ontwikkelaars (3+ jaar)

Zoals we hier altijd zeggen: een softwareoplossing kun je niet bij elkaar vergaderen. Bij MxBlue zetten we daarom de ontwikkelaar centraal. We hebben ons projectmanagement op orde en dat betekent dat jij je kunt focussen op wat je het liefst doet: mooie dingen maken. Samen met andere ervaren ontwikkelaars werk je aan Mendix-applicaties in complexe en uitdagende klant-omgevingen. Zonder overbodige meetings. In een baan met een goede werk-privébalans, een mooi salaris, winstdeling en een leaseauto of mobiliteitsbudget.

Ben je een Mendix-ontwikkelaar met meer dan 3 jaar ervaring en ben je op zoek naar een organisatie die jouw talent serieus neemt? Neem contact op met Han-Pieter, dan praat hij je bij. Bel 06-14124306 of mail naar han.pieter.duyverman@mxblue.nl.