Mendix QA & testing

Wacht even, Mendix is toch low-code? Dan hoef je toch niet te testen of er bugs in de code zitten? Zou je zeggen, maar het tegendeel is waar. Doordat Mendix zelf relatief eenvoudig is, wordt het gebruikt voor complexe oplossingen in complexe omgevingen.

Conflictgebieden

Mendix is heerlijk laagdrempelig en steeds meer organisaties gaan er zelf mee aan de slag. Vinden we prachtig. Alleen zie je geregeld dat organisaties geen ervaren tester hebben. Maar de applicatie lijkt prima te functioneren, dus niks aan het handje. Toch? Nou… juist in een complex applicatielandschap zijn er allemaal afhankelijkheden. En kan zo’n een app verderop in de keten alsnog voor conflicten zorgen. Onze ervaren testconsultants weten daar gelukkig wel raad mee.

Kwaliteit = tevredenheid

Ons moederbedrijf SUPERP heeft een heel scala aan pasklare oplossingen om de kwaliteit van Mendix-projecten te borgen. En vanzelfsprekend zijn onze testconsultants gecertificeerd (Mendix, SAP, Tricentis Tosca, SoapUI) en goed voorzien van tools en talenten. Door in ieder ontwikkelproject een tester op te nemen voorkom je kinderziektes in de app en conflicten in je applicatielandschap. Geloof ons: dat betaalt zich dubbel en dwars terug in tevreden gebruikers.