Mendix platform services

Een Mendix-platform is meer dan een verzameling apps. Met een duidelijke roadmap en focus op herbruikbare elementen zorgen we dat je applicaties elkaar aanvullen in plaats van overlappen. Dat is een stuk efficiënter en houdt de total cost of ownership per app lekker laag.

Grip op de zaak

Natuurlijk, de techniek moet kloppen. En voor minder doen we het niet. Maar bij een compleet platform met al gauw tientallen applicaties komt meer kijken dan alleen techniek. Vandaar dat we beginnen met het helder krijgen van jullie ambitie en de roadmap die daarbij hoort. Of het een app factory wordt of dat een center of excellence beter bij jullie past? Wij helpen jullie de beste keuze maken. Het uitgangspunt: de meeste waarde uit het platform halen met hoogwaardige Mendix-applicaties. Die we ontwikkelen op een schaalbare manier en tegen beperkte kosten. Zo voorkomen we een wildgroei aan apps en hou je grip op de zaak.

Portfolio

Onze kennis en ervaring met het implementeren van Mendix-platforms helpt om de prioriteiten in de change portfolio vast te stellen. Meestal bestaat de winnende combinatie uit een aantal quick wins die zichzelf direct bewijzen en strategische projecten die veel impact hebben op de organisatie en structureel waarde toevoegen.

People

Met een klein multidisciplinair team voegen we ons naar de dynamische realiteit van jouw organisatie. We nemen jullie bij de hand in het ontwikkeltraject. Ontzorgen kan, maar liever niet volledig. En dat wil je ook helemaal niet. Want als we jouw medewerkers meenemen in het traject, en bijvoorbeeld ook opleiden in Mendix, zijn jullie straks beter in staat om (door)ontwikkeling en beheer zelf uit te voeren.

Process

Is agile of projectmatig werken nieuw voor jullie? Geen zorgen, met ons voelt het als een warm bad waar je langzaam in glijdt. Vaak merken we dat een organisatie deze effectieve manier van werken uitbreidt naar andere afdelingen. Logisch, want de bewezen en gestructureerde aanpak waarborgt snelheid en kwaliteit.

Platform

We hebben inmiddels heel wat ervaring met het integreren van Mendix-platforms binnen totaal verschillende IT-landschappen. Die goedgevulde rugzak nemen we mee. We ondersteunen je bij het inrichten van een CI/CD pipeline om het ontwikkelproces waar mogelijk te automatiseren. Door slim gebruik te maken van herbruikbare componenten besparen we nog meer ontwikkeltijd. Zo hebben de teams hun handen maximaal vrij om waarde te creëren voor de business en hou jij je IT-landschap simpel. Ook dat is gebruiksgemak.