Mendix support & lifecyclemanagement

Jullie hebben een fonkelnieuwe Mendix-applicatie of misschien wel een heel Mendix-platform. Je medewerkers kunnen er dankzij de intuïtieve interface meteen mee aan de slag. Wij zorgen ondertussen dat de boel up-to-date en veilig blijft.

Vinger aan de pols

Er zijn voortdurend nieuwe securitybedreigingen, de organisatie blijft in ontwikkeling en hetzelfde geldt voor je SAP-systeem. Daarom is het zaak om ook na het opleveren van een applicatie de vinger aan de pols te houden. Die zorg nemen we jou graag uit handen met onze support en lifecyclemanagement. We houden je Mendix-applicaties up-to-date, monitoren eventuele beveiligingsissues en zorgen dat je beschermd bent tegen bedreigingen.

Optimaal ecosysteem

We houden proactief toezicht en reageren meteen op incidenten zodat jouw medewerkers er geen (of in ieder geval zo min mogelijk) hinder van ondervinden. Naast het beheer van je applicaties sparren we ook met de product owner en de business over het doorontwikkelen ervan. Zodat we nieuwe wensen of ontwikkelingen direct in de app kunnen verwerken. Met ons complete pakket voor incident-, problem- en changemanagement ben je verzekerd van een Mendix-ecosysteem dat optimaal functioneert.

Gebruiks- en gebruikersvriendelijk

Niets zo vervelend als wanneer de ICT niet doet wat je wil en je weet niet waarom. Dat jouw medewerkers gewoon lekker hun werk kunnen doen met de applicaties die wij bouwen is ontzettend belangrijk voor het draagvlak binnen de organisatie. En dat geldt net zo goed voor de support. Daarom zorgen wij voor gebruiksvriendelijke applicaties en gebruikersvriendelijke support: prettig in het gebruik en prettig voor de gebruikers.