Mendix binnen de enterprise omgeving – #1

๐— ๐˜…๐—•๐—น๐˜‚๐—ฒ a๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ

Bij MxBlue zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze kennis, kunde en code zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met complexe IT vraagstukken. Jacob Boer bijt het spits af in een reeks blogs over het gebruik van Mendix binnen de enterprise omgeving:

๐—ข๐—ป๐˜€ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ

Onlangs hebben we een groepje van onze ervaren Mendix Makers bij elkaar gebracht om te bespreken wat we al weten en waar we nog meer van willen leren op het gebied van architectuur. Eigenlijk weten we bij elkaar al enorm veel. Bij iedereen zit kennis van toegepaste oplossingen en lessons learned uit eerdere projecten.
We hebben ook specialisten die graag hun kennis delen over onderwerpen zoals het SAP Business Technology Platform, Microservices en Event Driven Architecture om onze collega’s naar een hoger niveau te tillen.

๐—•๐—ผ๐—ฑ๐˜† ๐—ผ๐—ณ ๐—ธ๐—ป๐—ผ๐˜„๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ด๐—ฒ

De komende tijd gaan we die kennis gestructureerd met elkaar delen en vastleggen. We bouwen zo aan een MxBlue โ€œbody of knowledgeโ€ van de โ€œsolution patternsโ€ die we in onze projecten hebben toegepast en de rationale achter de beslissingen daarbij.
Voor onze consultants is het een mooi traject om hun architectuur kennis te verbreden met inzichten van de projecten van hun collegaโ€™s. Maar het is vooral interessant voor onze klanten.

๐˜š๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜น๐˜ฆ ๐˜๐˜› ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ.

Hierdoor kunnen we snel en effectief helpen bij vergelijkbare uitdagingen. We trekken geen standaardoplossingen uit de kast, maar weten welke vragen we moeten stellen om tot de beste oplossing te komen.

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป?

Vraag je je af of je je Mendix landschap bijvoorbeeld in AWS, in SAP BTP of gewoon in de Mendix Cloud moet draaien? Of wil je weten hoe je IT landschap met Mendix naar een MicroService architectuur kan ombouwen? Volg ons dan op LinkedIn.
We delen graag een deel van onze kroonjuwelen met jullie.

Jacob