Roan – Mendix Young Professional

Maak kennis met Roan, onze Young Professional met een veelzijdige achtergrond. Van oorspronkelijk Bouwkunde student ontwikkelde hij zijn passies, eerst via Informatica en later in User Experience Design, waar hij ervaring opdeed als digitaal Product Designer in Rotterdam.

Roan z’n reis leidde hem naar het Young Professional programma van Superp/MxBlue waar zijn interesse in bouwen, IT en design samensmolt binnen het Mendix track.

Roan: “Mendix en UX design hebben me aangetrokken vanwege de mogelijkheid om ideeën tot leven te brengen en zo het leven van anderen te verbeteren met gebruiksvriendelijke applicaties. Het leukste in dit vakgebied is de voortdurende afwisseling.”

“Bij MxBlue ben ik mijn Mendix-avontuur gestart met o.a. het behalen van het Rapid Developer certificaat en het volgen van talloze waardevolle trainingen, variërend van Persoonlijk Leiderschap, sketchnoting tot presentatievaardigheden en het verwerven van de Professional Scrum Master-certificering. Erg interessant en nuttig!”

Binnen het Young Professional programma van Superp/MxBlue bundelen we 25 jaar aan ervaring om de starters een kick start of herstart van hun carrière te geven. Je kunt kiezen uit vier tracks, namelijk:

  • Mendix (MxBlue)
  • Test & Quality Services
  • Front-end Development
  • SAP Security

Wil je meer weten?

Neem contact op met Thijs Cornet via 06 58 86 54 18 of t.cornet@superp.nl. Hij vertelt je graag alles over het YP-programma!