WERKEN BIJ MxBlue,

don’t wish for it, work for it!

MxBlue

Bij MxBlue bouwen we op basis van Mendix aan innovatieve en digitale oplossingen en daar hebben we jou bij nodig. We doen dit bij zeer inspirerende bedrijven in diverse branches met zowel een nationale- als internationale focus.

Wij geloven in een open en inspirerende werkomgeving. Die bieden we door een winnende combinatie van SAP en Mendix technologie, mooie opdrachten en een engineering culture waarbij je de ruimte krijgt om te leren, experimenteren, fouten te maken en daardoor succesvol te zijn.

Don’t wish for it, work for it!

Het ontwikkelen van digitale oplossingen is een creatief / technisch proces waarbij wij weten dat het echt begrijpen van technologie een enorme impact heeft op het resultaat. Echte technische kennis maakt onze oplossingen exponentieel beter en we vinden dat onze ontwikkelaars de tijd moeten krijgen om deze kennis op te bouwen en onderhouden.

Wij investeren in jou en zorgen er voor dat je wordt opgeleid tot een gecertificeerd Mendix Advanced ontwikkelaar. Daarnaast is er ruimte om aanvullende opleidingen te doen en om tijd te investeren in je eigen kennis opbouw. Hiervoor hebben we een proactief model ingericht dat niet alleen draait om de hard skills, maar ook meer soft skills die cruciaal kunnen zijn in succesvol samenwerken. Het Mendix platform biedt de mogelijkheid om digitale oplossingen te ontwikkelen door iteratief en nauw samen te werken met product owners, key-users of eindgebruikers. Wij staan volledig achter deze aanpak in onze missie om te streven naar optimale processen en blije eindgebruikers.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Wij leveren goed werk en geven je de ruimte om de beste versie van jezelf te zijn. We geloven dat regels en procedures ons kunnen helpen om beter te worden maar dat ze geen doel op zich zijn.

Wil jij onderdeel zijn van deze reis, kijk dan verder bij onze vacatures hieronder!

Interesse?

Interesse in een van onderstaande vacatures? Of zie je jezelf in een andere rol binnen MxBlue? Neem contact op met Han Pieter Duyverman via han.pieter.duyverman@mxblue.nl.

process icon

Vacatures

Ik wil Mendix ontwikkelaar worden

Ik wil Mendix ontwikkelaar worden

FULL-TIME · UTRECHT

Als starter gaan we je helpen om zo snel mogelijk goed te worden in het ontwikkelen van op Mendix gebaseerde applicaties. Dit gaat niet vanzelf maar we gaan dit samen doen!

Als jij net als wij liever echte applicaties ontwikkeld dan spreadsheets of powerpoints, je een scherpe geest hebt, er van geniet om je in technologie te verdiepen en plezier hebt om gave oplossingen te bedenken en te implementeren, dan willen we je graag leren kennen.

We leiden je op tot Mendix Advanced Developer en we gaan er voor zorgen dat jij samen met een senior deze kennis in de praktijk kan gaan brengen.
We werken in kleine teams die grote resultaten neerzetten. Je leert hoe we samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossingen en hoe we door experimenteren en goed nadenken tot oplossingen komen die het verschil maken. Je leert wat de toegevoegde waarde is van refactoring en het ontwikkelen van schaalbare en onderhoudbare oplossingen. Kortom je wordt direct onderdeel van de actie.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken mensen die oprechte interesse hebben in technologie en die zich willen ontwikkelen tot ervaren Mendix ontwikkelaar.

Je moet een goed analytisch vermogen hebben. Je kunt goed luisteren zodat je begrijpt wat een klant wil en weet dit te vertalen naar oplossingen. Je voelt je vrij om vragen te stellen omdat je wilt leren. Je bent eigenwijs, maar hoort ook wat andere mensen zeggen. Je kunt communiceren met andere teamleden en bent positief kritisch naar jezelf en anderen.

We horen en zien graag wat voor soort oplossingen je in het verleden hebt gemaakt (en ja dat mag best een gave Excel sheet zijn die je hebt gemaakt of je eigen website waar je trots op bent).

We geloven dat opleidingen als (Bedrijfskundige) Informatica, Econometrie, Natuurkunde, Lucht- en Ruimtevaart techniek goed aansluiten bij wat we doen. We horen ook graag van je als je een andere achtergrond hebt en jij gelooft dat jij een goede aanvulling bent voor ons team.

Wat mag je van ons verwachten

Samen met jou stellen we je persoonlijke ontwikkelplan op. Dit is de basis waarop we er met elkaar voor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. Standaard onderdeel is de opleiding tot Advanced Mendix ontwikkelaar en daarbij een breed scala aan opleidingen en methoden om jou optimaal te kunnen laten functioneren in samenwerking met onze klanten.

Wij bieden een professionele organisatie met een open cultuur en inspirerende collega’s. We ontwikkelen oplossingen die de flexibiliteit van het Mendix platform combineert met het fundament dat SAP biedt. Dit betekent dat je bezig bent met het ontwikkelen van echte oplossingen voor bedrijven die er toe doen.

Jij weet zelf hoe je het beste werkt en in overleg met onze opdrachtgevers proberen wij er voor te zorgen dat je de ruimte krijgt om zelf te bepalen waar en wanneer je het beste je werk kunt doen. Soms komen de beste oplossingen en ideeën wanneer je met je kop koffie in de tuin zit.

In ruil voor je tomeloze inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen bieden we jou het volgende:

 • Een zeer goed basis pakket aan salaris, vakantiegeld en vergoedingen
 • Een transparante beloning structuur (als het goed gaat met ons gaat het ook goed met jou)
 • Een ruim mobiliteitsbudget wat er voor zorgt dat jij altijd goed (naar eigen wens) van A naar B kunt komen
 • Een vergoeding voor telefonie en internet waardoor je goed bereikbaar bent
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Pensioen, Collectieve ziektekosten verzekering)
 • Een high-performance laptop om je werk mee te doen (goed gereedschap is het halve werk)

Denk jij dat je dezelfde passie en uitdaging deelt en ben je dus klaar om dit avontuur met ons aan te gaan? Join us en neem contact op met Han Pieter Duyverman via han.pieter.duyverman@mxblue.nl.

Ik ben een ervaren (Mendix) ontwikkelaar

Ik ben een ervaren (Mendix) ontwikkelaar

FULL-TIME · UTRECHT

Ontwikkelaars met aantoonbare Mendix ervaring krijgen bonus punten maar ook ontwikkelaars met ervaring in andere programmeertalen en de wil om het Mendix platform te beheersen spreken we graag.

Ben jij een ontwikkelaar die mee gaat met zijn tijd en op basis van het Mendix platform oplossingen wil ontwikkelen? Dan pas je wellicht goed bij ons.

We sturen bij MxBlue aan op een zeer open, maar volwassen relatie met onze klanten die gebaseerd is op vertrouwen. Hierdoor besteden we onze tijd aan de zaken die er toe doen. Geen eindeloze procedurele overlegstructuren dus, maar net genoeg afstemming en overleg om de spaarzame tijd te besteden in goede oplossingen ontwerpen en implementeren.

Het management van MxBlue staat zelf ook in de klei. Van Mendix Expert ontwikkelaar tot agile project delivery professionals, wij begrijpen wat er nodig is om als ontwikkelaar plezierig te kunnen werken zodat je de best mogelijke oplossingen kunt ontwikkelen.

Mendix is een veelzijdig platform. Het biedt de mogelijk om in kleine teams oplossingen neer te zetten die impact hebben bij onze klanten. Het platform is de basis van onze oplossingen, maar we zoeken ook experts op de volgende gebieden;

 • Front End Developers (JavaScript, CSS)
 • Java
 • Cloud Foundry
 • Hybrid Mobile (PhoneGap) Applicaties
 • SAP BTP deployment en integratie (SAP RAD by Mendix)

Werk en privé moeten kloppen

We zoeken altijd naar de juiste balans tussen werk en privé en zorgen ervoor dat je de ruimte krijgt om zelf te bepalen waar en wanneer je het beste je werk kunt doen. Soms komen de beste oplossingen en ideeën wanneer je met een kop koffie in de tuin zit.

In ruil voor je tomeloze inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen wij er voor dat je een mooi leven kan leiden als je niet aan het werk bent. Dat betekent onder andere;

 • Een zeer goed basis pakket aan salaris, vakantie geld en vergoedingen
 • Een transparante beloning structuur (als het goed gaat met ons gaat het ook goed met jou)
 • Een ruim mobiliteitsbudget wat er voor zorgt dat jij altijd goed (naar eigen wens) van A naar B kunt komen
 • Een vergoeding voor telefonie en internet waardoor je goed bereikbaar bent
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Pensioen, Collectieve ziektekosten verzekering)
 • Een high-performance laptop om je werk mee te doen (goed gereedschap is het halve werk)

Denk jij dat je dezelfde passie en uitdaging deelt en ben je dus klaar om dit avontuur met ons aan te gaan? Join us en neem contact op met Han Pieter Duyverman via han.pieter.duyverman@mxblue.nl.