Theme Switcher – bespaar 50% op stylingtijd

Besteed je veel tijd aan het opzetten en onderhouden van verschillende stylingsheets voor de diverse merken en daarmee huisstijlen binnen je bedrijf? Heb je behoefte aan een centrale plek voor de styling van al je Mendix-apps? Onze UX-Guild heeft de Theme Switcher-module ontwikkeld die verschillende best practices combineert:

✔ Schakel gemakkelijk in je Mendix-app naar Dark Mode voor ‘nachtuilen’ of naar hoog contrast modus voor mensen met kleurenblindheid
✔ Ondersteun meerdere thema’s met stijlen en kleuren om uren aan styling en beheer te besparen
✔ Gebruik slimme bouwblokken en widgetuitbreidingen, zoals checkbox-icoonwissel. Beheer radio en checkbox formaten, kleuren en spatiering
✔ Integreer gemakkelijk nieuwe thema’s over verschillende stylesheets met volledige flexibiliteit voor ontwerpdetails
✔ WCAG-compatibiliteit om te voldoen aan de richtlijnen van de European Accessibility Act (EAA-2025) die vanaf juni 2025 verplicht zijn

Wat we bieden

  • Theme Switcher Module Applicatie: een centraal, veelzijdig gereedschap dat het beheer van thema’s vereenvoudigt en zorgt dat je applicaties altijd up-to-date, aanpasbaar en toegankelijk zijn.
  • Onderhoud en Support: wij zorgen dat de Theme Switcher-module altijd up-to-date is met de laatste ontwerp- en toegankelijkheidsnormen. Ons team staat klaar om ondersteuning te bieden bij de setup, zodat je de module naadloos kunt integreren in je applicaties.
  • Uitgebreide Documentatie: maakt het eenvoudig om de module aan te passen aan jouw unieke eisen. Ook geschikt voor doe-het-zelf-implementatie.
  • WCAG Ready: bereid je voor op de Europese Toegankelijkheidsact, waardoor je applicaties toegankelijk en conform zijn.

Investering

De investering in de Theme Switcher-module hangt af van verschillende factoren, waaronder de specifieke vereisten en huidige Mendix-platform settings. We hanteren toegankelijke prijzen met de garantie van doorlopende ondersteuning en updates voor de module.