mendix world

Van 7 tot en met 9 september 2021 wordt het inmiddels beroemde jaarlijkse evenement Mendix World gehouden. Ditmaal geheel digitaal wegens de nog onzekere COVID19 maatregelen. Tijdens dit grootse kennis- en tech netwerkevent staan alle recente en toekomstige ontwikkelingen rondom digitale transformatie en het low-code ontwikkelplatform Mendix centraal. Een grote rol speelt ook ‘the voice of the customer’. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om je te laten inspireren in de wereld die Mendix heet.

Elke dag tussen 15:00 uur en 18:00 uur is het evenement live te volgen. Met dagelijkse keynote- en closing-sessies, meer dan 90 break-out sessies, digitale ronde tafels en industrie forums is er voor elke bezoeker voldoende informatie te halen.

Natuurlijk is MxBlue als partner actief aanwezig tijdens dit evenement. Wij hebben een eigen digitale stand waarin we je als bezoeker kunnen ontvangen. Kom zeker langs om te zien welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op het gebied van Mendix en de oplossingen die we hebben gemaakt met onze klanten. Laat je inspireren om het beste uit 2 werelden te halen in jouw digitale ambities: Mendix in combinatie met SAP.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun innoverende, vaak snel wijzigende bedrijfsprocessen te optimaliseren door de inzet van low-code applicaties. De traditionele, vaak uitgekristalliseerde processen blijven in het SAP systeem ondersteund, het belangrijke fundament. Als implementatiepartner ondersteunt MxBlue bedrijven die met Mendix applicaties willen maken en deze willen integreren met SAP processen (denk aan benodigde masterdata of procesgegevens die snel in SAP verwerkt moeten worden). Tijdens Mendix World 2021 presenteert MxBlue een aantal cases van bedrijven die apps met behulp van Mendix, geïntegreerd met SAP, ontwikkelen.

De aanmelding voor Mendix World 2021 staat open. Meldt je aan via deze link. We hopen je daar te mogen begroeten.

Leave a Reply