Retail en fashion bedrijven hebben als geen ander te maken met een snel veranderende business, omgeving en niettemin een grote IT footprint in alle primaire en secundaire processen. Retailers die low-code gebruiken, kunnen nieuwe behoeften en ideeën snel ontwikkelen en testen in veranderende marktomstandigheden, met een laag risico. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe implementeer je Mendix als platform echt succesvol? Waar kun je  Mendix typisch inzetten als katalysator voor de digitale transformatie?

Wij van MxBlue zijn samen met Mendix gestart met de introductie van Mendix bij PVH. Inmiddels zijn we ruim een jaar, en diverse Mendix apps live in productie verder,  en kijken we terug op keuzes en ervaringen.

Sander Kieft: “SUPERP/MxBlue have been instrumental in the success of Mendix at PVH”

Sander Kieft, Senior Director Architecture, Platforms & B2B Technology bij PVH Europe (Tommy Hilfiger en Calvin Klein) vertelt hoe PVH Mendix low-code gebruikt in hun verdere digitale transformatie. Hoor hoe low-code kan worden gebruikt om processen zoals retouren (project ChargeBack), Marketing budget en spend management, volledig geïntegreerd met SAP te digitaliseren, Sample Sale events en meer.

Ontdek hoe PVH de organisatie in staat stelt om vanuit de business effectief en vooral snel samen te werken in een ‘Bus-Tech’ delivery organisatie…

Bekijk de video hieronder;

Leave a Reply