mx-world-social-share-image-new

We werken hard aan de voorbereidingen van onze (digitale) stand voor Mendix World 2021 waar we als Silver Sponsor aanwezig zijn. Voor ons (en wellicht ook de bezoeker) is het de eerste keer dat een beurs online gehouden wordt. Onze main focus ligt op SAP & Mendix en we willen bezoekers laten zien wat meer dan 10 jaar Mendix ervaring en meer dan 20 jaar SAP ervaring kan opleveren als je deze 2 werelden slim combineert. Met voorbeelden over praktische SAP – Mendix extensibility ervaringen en recente SAP side-by-side ervaringen krijg je hiervan een goed beeld. We brengen onze experts naar de beurs waar iedereen mee kan sparren in de zogenaamde braindates. We kijken uit naar Mendix-ervaringen van andere SAP gebruikers en zien hier al de volgende interessante sessies met een integratie naar SAP voorbij komen:

 • Tuesday, September 7, 3:50 PM – 4:10 PM CEST
  Building 10 applications to power SAP S/4HANA implementation with Van Marcke
 • Wednesday, September 8, 5:00 PM – 5:20 PM CEST
  From process automation to ongoing innovation with Mammoet
 • Thursday, September 9, 5:10 PM – 5:30 PM CEST
  Rebuild SAP customizations to simplify your transition to S/4HANA with Cosun Beet
 • Thursday, September 9, 5:30 PM – 5:50 PM CEST
  Crowdsourcing user data to optimize route planning with Aramex

De digitale stand bemanning is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit:


Han Pieter Duyverman

Han Pieter is het technisch en inhoudelijk geweten op het vlak van Mendix met SAP. Als meest ervaren expert developer en oprichter van MxBlue zorgt hij voor de visie, maar is hij betrokken bij de operatie. Hij vind het heerlijk om met de voeten in de klei te staan en maakt geregeld de beste Mendix APPs voor onze klanten.


Daan Balijon

Daan is onze Mendix practice manager en SAP-Mendix architect. Met zijn ruime SAP ervaringen zal hij snel tot de kern komen en weet hij gezamenlijk de marsroute uit te stippelen voor het beste resultaat. Vragen rondom jouw S/4HANA transitie en Extensibility Framework voor SAP met Mendix? Vraag het Daan.


Bob van der Linden

Op het commerciële vlak voelt Bob zich als een vis in het water. Al ruim 30 jaar betrokken bij SAP-producten en nu ook actief met Mendix. Op vrijwel elk klantverzoek probeert Bob op een creatieve wijze een invulling te vinden.


Joost Werners

Joost is bij SUPERP jarenlang gerespecteerd SAP consultant geweest, maar toen Mendix op zijn pad kwam was het gelijk duidelijk. Inmiddels is Joost onze GOTO-persoon voor Mendix enterprise applicaties met SAP-integratie. Zijn kennis en ervaring is van grote waarde voor een effectieve realisatie.


Rick van der Werf

User experience en effectieve applicaties realiseren is de passie van Rick. De cruciale rol van styling in een development traject pakt hij graag op. Daarnaast is Rick Advanced Mendix Developer waardoor hij zowel design als realisatie perfect overziet. Zijn verleden ligt in SAP Fiori en UI5 development, waardoor hij onze klanten ook perfect kan helpen in hun SAP-Mendix applicatie ervaring.


Robin de Jong

De jongste telg in de MxBlue familie heeft zijn afstudeerstage op AVG en Mendix vlak gedaan bij MxBlue. Over de invloed en mogelijkheden van AVG in de development cycle kan hij dan ook veel vertellen.

Vanuit zijn eerste stappen met Mendix en een Rapid certificering, heeft hij vlak voor de Mendix World ‘21 ook zijn intermediate certificering binnen gehaald!

 

Aanmelden voor Mendix World 2021 kan via deze link.
We hopen je daar te mogen begroeten.

Voor extra informatie over de aanwezigheid van MxBlue:
han.pieter.duyverman@mxblue.nl +31-6-14124306

Leave a Reply