De teamdag bij MxBlue staat naast een update over onze mooie club, vooral ook in het teken van inhoudelijke kennisontwikkeling, actieve werkvormen, teambuilding en uiteraard een leuk sociaal programma. Dit jaar in het bijzonder was het hoogtepunt eigenlijk al dat we als team weer eens met zijn allen bij elkaar konden komen. En wat is dan een betere plek dan het zeer inspirerende Mendix HQ aan de Wilhelminakade?!

Inhoudelijk stond het programma voornamelijk in het teken van onze SAP & Mendix focus. Van een brede basis training SAP, tot een quiz ‘SAP terms demystified’ en een update over de Mendix-SAP Alliance door Maarten de Vries en Satyam Singh. Verder gingen we in kleine teams aan de slag met een Lego game op basis van scrum en een design thinking workshop rondom onboarding van nieuwe collega’s. We zijn en blijven natuurlijk echte makers. Alle werkvormen gefaciliteerd door eigen collega’s. Wát een energie en wát een creativiteit komt er toch los uit dit team!

Daarna even opfrissen met wind en snelheid over de Maas, dwars door het havengebied van Rotterdam. Uiteraard werd er daarna nagepraat, geborreld en heerlijk gegeten met elkaar. Al met al een superdag die we ook zeker weer eens konden gebruiken na de afgelopen tijd. Special thanks to Mendix Henk Stobbe and the Mendix office team for having us and being the perfect host!

Leave a Reply