We zijn enorm trots dat we samen met PVH (en ons moederbedrijf SUPERP) zelfs 2 maal genomineerd waren voor de SAP Best Of Customer Success awards 2021. Speciale dank natuurlijk aan Lot Salemink RC en Vincenzo Adamo voor hun overtuigende voorbereiding en de 1 minute pitch om zo de jury te overtuigen van onze gouden samenwerking en de waarde van deze projecten. Zowel binnen de categorie ‘Digital Core’ als binnen de categorie ‘Customer Experience’ hebben we met SAP én Mendix de best of both worlds voor PVH kunnen combineren. De jury heeft ons dan ook beloond met een mooie bronzen plak in de categorie ‘Customer Experience’. We zijn enorm trots op onze teams die dit samen met PVH mogelijk hebben gemaakt. Onze welgemeende felicitaties gaan ook uit naar de andere inspirerende projecten en winnaars dit jaar.

Dank voor de organisatie en het mooie virtuele event Dirk van de PasErwin van der Lee en teams. Tot volgend jaar!

Leave a Reply