Van 7 tot en met 9 september vindt de 2021 editie van de MxWorld plaats. Het jaarlijkse evenement van en voor alle Mendix gebruikers. Mendix World is de grootste virtuele bijeenkomst van ontwikkelaars, zakenmensen en IT-leiders die betere oplossingen met low-code samenstellen. In de loop van drie dagen zie je hoe low-code je kan helpen om de juiste ideeën, teams en applicaties samen te brengen om het verschil te maken in een steeds groter wordende wereld.

Op elk van deze 3 dagen wordt in slechts 3 uur (tussen 15:00 en 18:00 uur) de wereld van Mendix toegelicht met ervaringsverhalen, how-to’s, nieuwe ontwikkelingen ed. Een evenement welke je echt  niet mag missen als Mendix of SAP gebruiker.

mendix world

Mendix + SAP = MxBlue

MxBlue is de Mendix implementatiepartner met een focus op het intelligent combineren van het Mendix platform met SAP oplossingen als onderdeel van de SUPERP groep, een toonaangevende Nederlandse SAP consultancy organisatie. Met een team van ervaren Mendix- en SAP-consultants biedt hun team diensten aan, waaronder Mendix & SAP side-by-side delivery, testing en QA, SAP-solution accelerators en SAP Mendix-modules. MxBlue en Mendix werken intensief samen om SAP klanten zoals PVH, Enexis en Tetra Pak te bedienen.

Op Mendix World 2021 zijn wij als partner aanwezig. We vertellen je graag over de mogelijkheden van Mendix in combinatie met SAP. Of dit nu een in-app functionaliteit is, de side-by-side strategie, een Mendix-app in het Fiori launchpad of de Single-Sign-On met Mendix geïntegreerd in het SAP BPT platform. Mooie thema’s om over te sparren!

We begroeten je graag.  Meld je zo snel mogelijk aan via deze link en reserveer alvast tijdsspanne in de agenda!

Leave a Reply